Najnovšie recenzie zo sekcie Rybárske signalizátory
- Spĺňa všetky požiadavky na ktoré je určený
- Funkčný aj s odposluchom
- Nastavenie citlivosti a hlasitosti
- Dlhá výdrž 9V batérie (aj dva roky)
- Nevadí mu vlhké prostredie
- Funkčnosť s odposluchom
- Používam už viac rokov
- Žiadna
- Výborné signalizátory s dobrým dosahom. Tento som dokupoval ku dvojdielnej sade.
- Mohlo by byt na produkte aspon nejako oznacene (napr. zo spodu) o aku farbu sa jedna, nakolko pri odpojenych baroch nevidno ktora je ktora... musia sa zapojit do signalizatoru, aby sa vedelo ci je zlta cervena alebo modra...
Anaconda Záchytné uši Iluminated Carbon Snag Bar Fialová
Pridané: 14. júna 2023
(naposledy upravené 14. júna 2023)
Zakúpený v PARYS.SK - RYBÁRSKY RAJ
Od fialovej farby ma tento produkt velmi daleko... neviem ci sa pri balení stala niekde chyba ale pride mi to skor ako modra farba a nie fialova. Bol som sklamany.
Ok.
za tie peniaze može buc
Otrasový signalizátor,funguje výborne.
- Krátky
Veľmi dobre.
Dobre spracovanie skvela cena odporucam
Sú super
- Pekný a dizajnový swinger
- Pekný dizajnový swinger
- Dobrý swinger
- Nízka spotreba,jedna batēria vydrží celý rok
- Jednoduché ovládanie
Lacný a pritom spoľahlivý signalizátor, ktorý zatieni aj omnoho drahšie výrobky.
- Po každom vypnutí a zapnutí treba nastaviť hlasitosť, lebo idú strašne hlasno.
Používam loďku tak ich musím pri každom vyvezení vypnúť a zapnúť,škoda že si nepamätajú nastavenie.
- spracovanie výrobku je na "strašidelnej" úrovni, čakal som viac od Mivardi, musel som si všetky tri kusy upravovať aby boli vôbec funkčné
- Tieto signalizátory majú strašnú spotrebu.Dve rybačky po cca 3-4 hodiny a 12 voltová batéria je vybitá.Dal som nové batérie,vôbec som nebol na ryby a batérie vybité,oni žerú batérie aj vo vypnutom stave.Skúsim po každej rybačke vyberať batérie.
po odskušaní
Zobrazujem 81 - 100 zo 320 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...16 Ďalšie »